Eladó ház Andrásfa, 19.900.000 Ft, 80 négyzetméter
19,9 mFt
Andrásfa,
eladó ház
Méret:
80 négyzetméter
Szobák:
3
Fűtés jellege:
Egyéb
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Andrásfa
Alapterület:
80 négyzetméter
Ár:
19.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10506914
Szobák száma:
3
Fűtés jellege:
egyéb
Telekterület:
11200
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Részben felújított, jó állapotú, gyerekekkel is karantén kompatibilis vályogházat kínálok eladásra egy csendes, békés faluban 15 km-re Zalaegerszegtől. A ház otthonszülésre is alkalmas, kipróbálták a fiatal tulajdonosok.
A telek mérete 1,1 hektár belterületen, két helyrajzi számon van. A terület szükség esetén valószínűleg tovább bővíthető. A ház 80 nm, 2,5 szoba: gyerekszoba ( felújítva), előszoba (felújítva), kamra (festve), konyha (felújítva, elektromos főzőlappal, sütővel és mosogatógéppel), fürdőszoba, 20 m2 kazánház. A különféle melléképületek területe kb. 100 m2.
Sokféle állatot tartottak, baromfit, kecskét, nyulat, borjút, szamarat, sertést és méheket. Van hely mindenkinek.
A központi fűtéshez új kazán lett beállítva, puffertartály telepítve rádiós termosztáttal, vészhelyzetre és nosztalgiából kis teatűzhely került a konyhába és otthagyják a legalább 2 évre elegendő tűzifát, aminek a fele össze is van vágva.
Bővítve lett az elektromos hálózat, így 3x16 amper, 3 fázis áll rendelkezésre.
2-3 évvel ezelőtt ültettek gyümölcsfákat (kb. 100 db) és tűzifának valót (kb. 2000 m2). Bekerítve a veteményes (kb. 260 m2) van 5 m3 (1 + 1 + 3) tartály esővízgyűjtésre, és a kút is használható valamint a telken van egy időszakosan átfolyó patak, a telek végében állandó patak. A teljes hátsó területet villanypásztorral körbekerített. Bent és kint is készült komposzt toalett, illetve tároló a végterméknek.
Az ott töltött idő alatt sok barátságot kötöttek a volt tulajdonosok, szinte mindenre tudnak megoldást.
Családi okból Szlovéniába költöztek, szeretett otthonuk ezért került eladó sorba. Keresztények, akik a permakultúra elvei alapján szeretnének megélhetést biztosítani a föld megfelelő művelésével, ennek alapjait fektették itt le. A területből kis befektetéssel 1 éven belül egy család szükségletei fedezhetőek. Hasonló szemlélettel rendelkező vevőt keresnénk, aki hasznos és megbecsült tagja lehet a falunak helyettük.
Érdeklődés
Májer Kinga
Az értékesítő:
Májer Kinga
Otthon Centrum Zalaegerszeg Kossuth utca
+36 70 388 5451
 
 
 
 
 
 
Küldés