Eladó ház Bagod, 49.500.000 Ft, 260 négyzetméter
49,5 mFt
Bagod,
eladó ház
Méret:
260 négyzetméter
Szobák:
7
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Bagod
Alapterület:
260 négyzetméter
Ár:
49.500.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10513736
Szobák száma:
7
Fűtés jellege:
cirkó
Telekterület:
5000
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Eladásra kínálok egy két generációs házat Zalaegerszegtől 9 km távolságra Bagod központjában, csendes helyen egy gyönyörű területtel. A ház 60 % - ban felújított, korszerűsített. A felújított részben a földszinten egy nappali, egy háló szoba, konyha fürdő, kamra, felső szinten 2 szoba. Alagsorban kamra, tároló van kialakítva. A felújítatlan részben a földszinten konyha, kamra, lépcsőház, az emeleten fürdő, két szoba és egy erkély van.
A ház felújított részében gáz - cirkó fűtés van, nyílászáró műanyagra lettek cserélve, míg a régi részben vegyes tüzelésű kazán szolgáltatja a meleget.
A házhoz tartozik műhely és garázs, és egy különálló melléképület is. 5000 nm területének egy része gazdálkodásra is alkalmas, de a házhoz tartozó résszel igazi mediterrán hangulatot varázsol tulajdonosa számára. A ház külseje felújítást igényel, jó elosztása és variálható belső terei alkalmassá tehetik egy igazán nagy méretű otthonná. A felújítások később is elvégezhetőek, hisz az ingatlan jelenleg is lakható népes család számára is.
Érdeklődés
Balatoni Beáta
Az értékesítő:
Balatoni Beáta
Otthon Centrum Zalaegerszeg Kossuth utca
+36 70 388 5281
 
 
 
 
 
 
Küldés