Eladó családi ház Böde 19 500 000 Ft

Leírás

Kifejezetten vadregényt kedvelőknek ajánlom kuriózumként ezt az összközműves, téglából épített négyszobás családi házat, amely tökéletesen alkalmas elrejtőzni a kíváncsi szemek, hangoskodó szomszédok elől!
Gyönyörű, zöld, lombos környezetben bújik meg a ház Böde amúgy sem zajos területén, Zalaegerszegtől mindössze 13 km távolságban.
A ház udvaráról szinte akadálytalanul rá lehet látni a Zala megye 7 csodái közé sorolt bödei energiadombra, amely a néphit szerint segít helyreállítani a testi és lelki egyensúlyt.
A kerítés előtt, hangulatos patak csordogál, a ház mögött erdős terület kezdődik.

Az ingatlan egy 2543 négyzetméteres területen helyezkedik el, maga a ház bruttó 97/ nettó 84 négyzetméteres, 4 szobával, étkező-konyhával, fürdőszobával és közlekedővel valamint egy kamra / kazánházzal rendelkezik.
Külseje átlagos állapotú, belseje kicsit több odafigyelést igényel, glettelni, festeni és a padozatot helyrepofozni mindenképpen szükséges. A fürdőszoba felújításába a tulajdonosok belekezdtek, tulajdonképpen a szaniterek és csempézés van csak hátra.
A ház ablakai hagyományos gerébtokosak. A szobák padozata laminált parketta, a többi helyiség - kivéve a fürdőszobát - járólap borítású. A falak szigetelt beton alappal rendelkeznek.
Az ingatlan teteje fagerendás, héjazata síkpala (rombusz). A fűtésről és melegvíz ellátásról gáz cirkó kazán gondoskodik, radiátoros hőleadással, de cserépkályha is van alternatív, kiegészítő fűtéslehetőségként, ha valaki nosztalgikus hangulatban fával szeretne fűteni.
A terület kiváló lehetőség mindazok számára, akik el szeretnének bújni, szomszédmentes lakóhely után kutatnak, esetleg méhészkedni szeretnének, vagy nyaralóként, pihenőházként használnák.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon, ahol ingatlanvideó és több kép is segíti Önt a választásban!
Az ár irányár, tegyen rá ajánlatot! Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk!
Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Családi ház részletei

Ár: 19 500 000 Ft
Méret: 84 négyzetméter
Azonosító: 10968053
Erkély mérete: 7.00 négyzetméter
Telek: 2543 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz