Eladó családi ház Gutorfölde 16 900 000 Ft

Leírás

Ha Ön is vidékre kívánkozik, távolabb a város zajától, egy kis kertről álmodozik, ahova kedvenc virágait, növényeit ülteti majd, akár önellátó életre vágyik, szívesen állatokat is tartana, akkor ez az álma most valóra válhat ebben az igazán kedves, nettó 75nm, bruttó 85 nm-es házikóban.
Gutorfölde, a gyönyörű Zala-i környezetben, Zalaegerszegtől 25 km-re, Lentitől 20 km-re fekszik, jó vasúti közlekedéssel rendelkezik. A lenyűgöző környezet nemcsak gyalogtúrákra érdemes, de a közelben található Rádiháza-i Kabala ménes hatalmas lovasturákra hívja vendégeit, ahol lóversenyek, lovasiskola, és a közel 150 lóval ellátott ménes számos egyéb lovas rendezvénynek, programoknak ad otthont.
Az ingatlan korához képest nagyon jó állapotban van, száraz, nem vizesedik, szerkezeti állapota kiváló, belső tere jó elosztású, ha nem is lett felújítva, azonnal költözhető, maximum egy festést igényel. A ház melegét gázkonvektor biztosítja, a padlástér tiszta, rendezett, beépíthető. Kisebb ráfordítással csodás családi fészekké varázsolható. 3 különálló szoba, konyha, étkező, fürdőszoba, különálló wc, 1 kamra, egy terasz és egy nagy pince várja új tulajdonosát. A telek 1782 nm, a hátsó udvar egy része enyhén meredek, de könnyen sík területté alakítható, a kert végén van egy jól hasznosítható pajta is. A környék csendes, jó szomszédokkal ellátott, a kert elkerített erdőnél végződik. Az ingatlan bérbeadása is szóba jöhet, részletfizetésre nincs mód!
Irányár: 16 900 000 Ft

Ha felkeltette érdeklődését, ne halassza el, jöjjön, tekintse meg és szeressen bele!
Hívjon bizalommal!

Családi ház részletei

Ár: 16 900 000 Ft
Méret: 75 négyzetméter
Azonosító: 10745274
Erkély mérete: 9.00 négyzetméter
Telek: 1782 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Konvektoros
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz