Eladó ház Hévíz, 48.500.000 Ft, 100 négyzetméter
48,5 mFt
Hévíz,
eladó ház
Méret:
100 négyzetméter
Szobák:
2
Fűtés jellege:
Konvektoros
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Hévíz
Alapterület:
100 négyzetméter
Ár:
48.500.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10513737
Szobák száma:
2
Fűtés jellege:
konvektoros
Telekterület:
1
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Az ingatlan Hévíz nyugodt, csendes részében fekszik. Hévíz páratlan természeti adottságokkal rendelkezik; a világhírű gyógytó egész éven át üzemel és emberek millióinak nyújt enyhítést reumatikus fájdalmaira. Kitűnő kávézók, mozik, éttermek és masszázs centrumok várják az idelátogatókat. A buszpályaudvarról naponta indulnak járatok Budapestre és a környező nagyobb városokba.
Eladásra kínálok Hévíz kedvelt részén, családi házas övezetben közel a központhoz egy jó állapotban lévő 100 nm - es családi házat, pincével, szuterén résszel és egy közművesített garázzsal.
Az épületben nappali, hálószoba, konyha,fürdő, WC, kamra található. A nappalihoz nagy méretű terasz tartozik, ahonnan a szépen gondozott kertben gyönyörködhetünk. Az udvarban több gépkocsi részére is van hely. A garázs épülete könnyen egy külön álló apartmanná alakítható, további szállás lehetőség van a szuterén rész felújításával. Az ingatlan családi házként funkcionálhat, de " második otthonnak" is kiválóan alkalmas. Ha a hirdetés felkeltette figyelmét, megtekintés esetén hívjon bizalommal!
Érdeklődés
Balatoni Beáta
Az értékesítő:
Balatoni Beáta
Otthon Centrum Zalaegerszeg Kossuth utca
+36 70 388 5281
 
 
 
 
 
 
Küldés