Eladó ház Hosszúpereszteg, 20.900.000 Ft, 166 négyzetméter
20,9 mFt
Hosszúpereszteg,
eladó ház
Méret:
166 négyzetméter
Szobák:
6
Fűtés jellege:
Egyéb
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Hosszúpereszteg
Alapterület:
166 négyzetméter
Ár:
20.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10734572
Szobák száma:
6
Fűtés jellege:
egyéb
Telekterület:
2585
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Hosszúpereszteg településen kínálom eladásra ezt a bruttó 200 nm-es, többgenerációs családi házat. A település az ország nyugati részén, Vas megye délkeleti csücskében fekszik, a környezet csodaszép, a falut szőlőhegyek és erdők veszik körül.

A község mellett lévő Szajki-tavak nemcsak a magyar embereket vonzzák mágnesként, külföldről is érkeznek ide turisták, hogy kiélvezzék a békés, nyugodt környezetet. Ha ez nem lenne elég, a "tengerünket", a Balatont is csupán 40 perces autóútra találjuk innen.

Az épület az 1980-as években épült, 2002-ben társasházzá alakított, beton sávalapra, tégla lábazatra, hagyományos módon téglából falazott, fa gerendás, sátortetős, cseréphéjalású tetőszerkezettel készült. Két azonos méretű (83 nm) és kialakítású, egymáshoz képest szimmetrikusan elhelyezkedő, külön bejáratú lakást magába foglaló kétszintes épület.

A műszaki állapota korának és építési módjának megfelelő, vizesedés nyomai, repedések nem láthatóak, a tetőszerkezeten behajlások nem észlelhetőek.
Az ingatlanban lakásonként az alábbi helyiségek találhatóak:

Földszint: 1 szoba, 1 konyha-étkező, 1 kamra, 1 fürdőszoba-Wc, 1 közlekedő
Emelet: 2 szoba, 1 WC-kézmosó, 1 közlekedő

A szobákban és az emeleti közlekedőkben parketta burkolatot találunk, a többi helyiségekben járólap van. A fűtés jelenleg cserépkályhákkal megoldott, de a gáz-fűtési rendszer kiépítésére is van lehetőség. Az ingatlan jelenleg is lakható állapotban van, de igény szerint felújításra/korszerűsítésre szorul.

A telek 2 585 nm nagyságú, minden oldalról bekerített, a kertben veteményezésre/gazdálkodásra alkalmas terület van.

Az ingatlan tökéletes választás lehet, ha több generáció szeretne együtt élni, de turisztikai célból vállalkozóknak, befektetőknek is, hétvégi házként, nyaralóként.

Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!
Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
Érdeklődés
Irimi Barbara
Az értékesítő:
Irimi Barbara
Otthon Centrum Zalaegerszeg Kossuth utca
+36 70 388 5961
 
 
 
 
 
 
Küldés