Eladó családi ház Kemendollár 37 990 000 Ft

Leírás

Csendes településen, Zalaegerszegtől 15 km-re KEMENDOLLÁRON kínálom eladásra ezt az 1422 nm-es sík, rendezett telken fekvő 78 nm-es tégla falazatú, kiváló elrendezésű családi házat.
Az ingatlan teljes belső felújítása során, víz-villany vezetékek, ablakok cseréje, az aljzat betonozása és szigetelése, padlófűtés előkészítése, mennyezet profilozása megtörtént. A fürdőszoba befejezése, előkészített belső falak festése, és a a kazán kiválasztása igény szerint már az új tulajdonost várja.

A főbb jellemzők:
-1422 nm körbekerített, sík terület
-78 nm-es hasznos alapterületű ház
-3 rétegű műanyag ablakok
- száraz pince, tároló, melléképület
-tágas nappali-konyha-étkező, 3 hálószoba, mosókonyha, fürdő, WC, szélfogó
-teljes közművel ellátott
-jogviszonyok rendezettek
-telken fúrt kút, sok gyümölcsfa
-buszmegálló közel
-új villanyóraval, éjszakai árammal ellátva

Szomszédos községben iskola, óvoda, orvosi rendelő, bolt megtalálható. E kedves kis település nyugodt pihenést biztosít az itt élőknek. Szép természeti környezet, jó levegő, dimbes-dombos erdők sokasága jellemző a tájra.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Családi ház részletei

Ár: 37 990 000 Ft
Méret: 79 négyzetméter
Azonosító: 11361812
Telek: 1422 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz