Eladó családi ház Pethőhenye 39 000 000 Ft

Leírás

Eladásra kínálok egy 70% os készültségi fokon álló családi házat, 8600m2 -es rét minősítésű, földtörvény alá tartozó birtokon, Pethőhenyén . A sík terület egy részén fiatal gyümölcsfák, beerdősült rész, valamint három tó található, mely egybe vonható. Közvetlen szomszéd nincs. Közművekből minden elérhető, víz telken belül található. Az épület a tervek szerint tetőtér beépítéssel készült, az alsó szinten, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba valamint két hálószóba került kialakításra, a felső szinten további szobák kialakítására van lehetőség. Az építőanyagok nagy része rendelkezésre áll a befejezéshez.

Egyre többen választják lakóhelyül a megyeszékhelyhez közel lévő, csendes, szép fekvésű községet. A régi házakat sorra újítják fel, és épülnek az újak. A városi lakosság számára ez a környék legkeresettebb települése. A vonzerőt a természet adta szépségen az is növeli, hogy a község minden közművel ellátott. Buszjárata rendszeres, bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, posta, vasútállomás a szomszédos Zalaszentiván községben megtalálható, de Zalaegerszeg is mindössze 9 km.

Amennyiben egy csendes, szomszédmentes, tóval rendelkező kisbirtokra vágyik, ragadja meg ezt a kiváló lehetőséget, mert ritka kincs!

Családi ház részletei

Ár: 39 000 000 Ft
Méret: 80 négyzetméter
Azonosító: 11373482
Telek: 8736 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz