Eladó családi ház Zalaegerszeg 64 999 000 Ft

Leírás

ÖRÖK PANORÁMÁS TERÜLET, NAGY LAKÓHÁZZAL, CSODÁS KILÁTÁSSAL ELADÓ!
Zalaegerszeg egyik legszebb részén, az Egerszeg-hegyen kínálom eladásra ezt a közel 200 nm-es, téglából épült családi házat. 2000-ben egy meglévő épület átalakítása, a megmaradt rész tetőtere bővítésre került. Az épület mellett egy helyiségből álló melléképület (65nm) is kialakításra került. Az épületben 6 szoba + nappali, kettő fürdőszoba, tágas társalkodó helyiség biztosítja az ott élők kényelmét. Nagycsaládosok, összeköltözők számára ideális otthon lehet. Igény esetén belső terei könnyen modernizálhatók, alakíthatók.
A tetőtéri teraszról (11,5nm) pazar kilátás tárul a szemünk elé a csodálatos zalai dimbes-dombos, erdős tájra.
A hatalmas terület 21 817 nm, mely 8 helyrajzi számból tevődik össze, melyek összefüggően egymás mellett találhatók. Aki gazdálkodni szeretne, vagy állattartásban gondolkodik, most itt az alkalom, érdemes megragadni a lehetőséget. A város közelsége miatt egyedi lehetőség lehet!
Az ingatlan külső szigetelése (5cm) 2009-ben megtörtént. A padozat és a falak alatt egy réteg vízszintes talajnedvesség elleni szigetelése illetve a terasz alatt, a pinceszint feletti födém is csapadékvíz elleni szigetelése is rendben van.
Nyílászárók: földszinten egyedi kialakítású hőszigetelt üvegezéssel fa ablakok és ajtók, a tetőtérben függőleges helyzetű fa ablakok illetve a tetősíkban Velux típusú ablakok kerültek behelyezésre.
Fűtése vegyes tüzelésű kazánnal és gázzal is lehetséges!
Pár percnyi sétára (óránként) menetrend szerinti busz közlekedik! Megközelítése aszfaltos úton könnyen megtalálható. A környék csendes, nyugodt és biztonságos, barátságos szomszédokkal körülvéve!
Per és tehermentes, jogviszonyok rendezettek!
Amennyiben a képek alapján elnyerte tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!
Nézzük meg együtt és tegyen rá árajánlatot!

Családi ház részletei

Ár: 64 999 000 Ft
Méret: 199 négyzetméter
Azonosító: 11373481
Erkély mérete: 12.00 négyzetméter
Telek: 21817 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyéb
Egész szobák: 7

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz