Eladó ház Zalalövő, 16.000.000 Ft, 68 négyzetméter
16 mFt
Zalalövő,
eladó ház
Méret:
68 négyzetméter
Szobák:
2
Fűtés jellege:
Egyéb
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Zalalövő
Alapterület:
68 négyzetméter
Ár:
16.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10513735
Szobák száma:
2
Fűtés jellege:
egyéb
Telekterület:
1447
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Megvételre kínálok Zalalövőn egy kettő szobával és egy kis nappalival, valamint konyhával, fürdővel rendelkező 68 négyzetméteres nettó alapterületű, jó állapotú, kedvező elosztású tégla családi házat. A házhoz tartozó terület 1447 négyzetméteres, teljesen sík. A ház fűtéséről központi fűtéssel, radiátoros hőleadással gondoskodnak, a pincében található vegyestüzelésű kazán segítségével. Gáz rákötési lehetőség adott, közvetlenül a ház előtt, az utcán van a gázcsonk.
A ház nyílászárói fából készültek, hagyományos gerébtokos kivitelezésűek, redőnyösek.
A tető palatetős héjazatú, a nappali alatt egy 17 négyzetméteres, tiszta, rendezett pince található.

A ház apróbb javításokkal, festéssel költözhető, jó állapotú! Zalalövőn falusi CSOK kedvezményt igénybe lehet venni egyéni jogosultság szerint!
Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon, ahol ingatlanvideó és több kép is segíti Önt a választásban!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
Érdeklődés
Gérusz Judit
Az értékesítő:
Gérusz Judit
Otthon Centrum Zalaegerszeg Kossuth utca
+36 70 412 3101
 
 
 
 
 
 
Küldés