Eladó ház Zalaszentgrót, 15.900.000 Ft, 113 négyzetméter
15,9 mFt
Zalaszentgrót,
eladó ház
Méret:
113 négyzetméter
Szobák:
3
Fűtés jellege:
Egyéb
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Zalaszentgrót
Alapterület:
113 négyzetméter
Ár:
15.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10374289
Szobák száma:
3
Fűtés jellege:
egyéb
Telekterület:
987
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Zalaszentgrót Tüskeszentpéter városrészében kínálom eladásra ezt a 113 nm-es családi házat, mely egy 987 nm-es telken található.
A ház vegyes falazatú, tégla és vályog anyagokkal épült.

Az ingatlanban 3 szoba, 1 konyha, 1 étkező, 1 tágas nappali, 1 fürdőszoba-wc helyiségek találhatóak, valamint tartozik hozzá egy 7,57 nm-es, fedett terasz és egy 24,42 nm-es kazánház/tároló is.
A lakóépületen az elmúlt években korszerűsítéseket végeztek, a vízvezeték-, és villamoshálózat felújításra került, a helyiségek új burkolatokat kaptak. Az épületre kb. 10 éve új tetőszerkezet került, új cserépfedéssel.
Vegyes tüzelésű kazán gondoskodik az otthon melegéről, radiátoros hőleadással, gázcsatlakozási lehetőség az utcán található.

Az ingatlan tökéletes választás lehet turisztikai célból vállalkozóknak, befektetőknek, de családoknak is ideális lehet a Termálfürdő közelsége és a pár száz méterre lévő jelentős foglalkoztatók (Coca-Cola HBC Magyarország Kft., Zala-Cereália Kft.) miatt.

Zalaszentgrót a Zalai-dombságban, a Zala folyó völgyében elhelyezkedő, kb. 6 200 főt számláló kisváros. Rendelkezik többek között komplex szolgáltatást nyújtó Egészségügyi Központtal, az óvodától a középiskolai képzésig iskolarendszerrel, zeneiskolával, termálfürdővel, Járási Hivatallal, Rendőrőrssel, Polgárőrséggel. Központi fekvésének köszönhetően gyorsan elérhető Zalaegerszeg (32 km), Keszthely (28 km), Hévíz (26 km), Sümeg (21 km), Kehidakustány (13 km).

Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!
Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
Érdeklődés
Irimi Barbara
Az értékesítő:
Irimi Barbara
Otthon Centrum Zalaegerszeg Kossuth utca
+36 70 388 5961
 
 
 
 
 
 
Küldés