Eladó iroda/üzlethelyiség Becsehely 120 000 000 Ft

Leírás

Eladóvá vált egy jól működő, bejáratott vendéglátóegység Becsehelyen.
A 1990-ben épült, igényesen kialakított ingatlan összesen 322 m2-es, igen kedvelt, bejártatott étteremként, pizzériaként, presszóként és panzióként funkcionál.
Az épület pár éve teljes felújításon és korszerűsítésen esett át. Mindenhol minőségi alapanyagokat használtak a felújítás során.
Így jelen állapotában is bármikor újra indítható, mert jelenlegi tulajdonosai teljesen felszerelt állapotban kívánják értékesíteni.
Az étterem és a presszó az ingatlan alsó szintjén funkcionál.
A különálló, igényesen kivitelezett terem 50 és 30 fő fogadására alkalmas, világos, barátságos térérzetű. Mindkét teremhez az előírásoknak megfelelően kialakított különálló szociális blokkok is kialakításra kerültek.
Az ingatlan felső szintjén működő panzióban 4 hangulatos szoba áll a vendégek rendelkezésére,melyekhez saját fürdőszoba is tartozik.
Az épület előtt és a zárt udvarban is számos ingyenes parkoló található.

Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon, ahol ingatlanvideó és több kép is segíti Önt a választásban!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 120 000 000 Ft
Méret: 322 négyzetméter
Azonosító: 11057062
Jelleg: iroda