Eladó iroda/üzlethelyiség Rédics, 195.000.000 Ft, 300 négyzetméter
195 mFt
Rédics,
eladó iroda/üzlethelyiség
Méret:
300 négyzetméter
Jelleg:
Iroda
Berendezés:
nincs megadva
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
iroda/üzlethelyiség
Jelleg:
iroda
Település:
Rédics
Alapterület:
300 négyzetméter
Ár:
195.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10701077
Ingatlan leírás
Megvételre kínálok egy nemzetközi viszonylatban is ismert, számos további lehetőséget magában rejtő kamionos pihenőhelyet Rédicsen.
Közel a Szlovén, a Horvát és az Ausztriai határhoz is, könnyen megközelíthető főútvonalról.
A nagyméretű kavicsos burkolattal ellátott parkolón kívül rendelkezésre áll férfi-női mosdó, WC, zuhanyzó, illetve 6 szoba is kialakításra került. Ezen kívül található még egy jelenleg nem üzemelő, de mindennel felszerelt 100 nm-es étterem is, saját konyhával, alapanyagraktárral. Ez az épület mögött egy szintén 100 nm-es fedett terasz van, amely korábban szórakozóhelyként üzemelt.
Minden engedély rendelkezésre áll a szabályos üzemeltetéshez, csak át kell venni! Az étterem, szobák és az iroda is teljes felszereltséggel együtt eladó!
Az egész területet kamerarendszer figyeli.
Remek befektetési és üzleti lehetőség, mivel egy már ismert és kedvelt vendéglátóhelyről van szó, ami további bővítési lehetőségekkel bír.
Létrehozható akár kamionmosó, camping, vagy bármi egyéb, ami a területen elfér.

Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon, ahol ingatlanvideó és több kép is segíti Önt a választásban!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
Érdeklődés
Gérusz Judit
Az értékesítő:
Gérusz Judit
Otthon Centrum Zalaegerszeg Kossuth utca
+36 70 412 3101
 
 
 
 
 
 
Küldés