Eladó iroda/üzlethelyiség Zalaegerszeg, Belváros, 275 000 000 Ft

Leírás

706 nm-es Üzlethelyiség a Zalaegerszegi Gyémánt Házban - Ideális Befektetési Lehetőség Üzleti Célokra

Eladó egy tágas 706 négyzetméteres üzlethelyiség Zalaegerszeg központjában, a Gyémánt Házban. Az ingatlan kiváló lehetőséget kínál befektetőknek és vállalkozóknak, akik üzleti tevékenységüket vagy irodájukat kívánják kialakítani a város egyik legjobb elérhetőségű területén.

Ingatlan jellemzői:

706 négyzetméteres alapterület
Több irodahelyiség
Több fürdőszoba
Házközponti fűtés
Parkolási lehetőség az utcán
Ideális elhelyezkedés a városközpontban

Főbb jellemzők:

Az üzlethelyiség tágas területtel rendelkezik, amely több irodahelyiséget és fürdőszobát foglal magában. Az irodák kialakítása lehetőséget kínál az egyedi igények és munkafolyamatok szerinti testreszabásra. A házközponti fűtés hozzájárul a kényelmes munkakörnyezethez.

Az üzlethelyiség környékén könnyen elérhetőek a városközpont szolgáltatásai, éttermek és üzletek. Az utcán parkolási lehetőség áll rendelkezésre az ügyfelek és munkatársak számára.

Befektetési lehetőség:

Ez az üzlethelyiség kiváló lehetőséget kínál befektetőknek és vállalkozóknak. A Gyémánt Ház elhelyezkedése vonzó lehet az üzletek és irodák számára, és a városközpontban történő jelenlét előnyös lehet.

Kapcsolat:

Ha érdekli ez az üzlethelyiség és további információkat szeretne kapni vagy megtekintené azt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk a következő elérhetőségeinken. Állunk rendelkezésére a kérdéseivel és a megtekintés szervezésével kapcsolatban.

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 275 000 000 Ft
Méret: 706 négyzetméter
Azonosító: 11306011
Városrész: Belváros
Jelleg: iroda