Eladó iroda/üzlethelyiség Zalaegerszeg 31 400 000 Ft

Leírás

FIGYELEM!
Kiváló befektetési lehetőségként kínálok Zalaegerszeg Belvárosának szélén, a frissen felújított Zalaegerszegi Városi Fedett Uszoda szomszédságában egy 56,47 négyzetméteres üzlethelyiséget!
A kétemeletes, téglából épített (2006.), tetőtér beépítéssel rendelkező társasház földszintjén elhelyezkedő, jelenleg bérleményként működő, kiváló állapotú üzlethelyiség tulajdonjoga eladó.
Az ingatlan utcafrontról megközelíthető, külön helyrajzi számon szerepel, önálló közüzemi mérőórái vannak!

A társasház a követelményeknek megfelelő hőszigeteléssel rendelkezik, maga a helyiség klimatizált, műanyag tokos nyílászárókkal és igényes beltéri ajtókkal felszerelt.
Gázcirkó kazán biztosítja a melegvíz ellátást valamint a fűtést, amely padlófűtéses hőleadással történik.

Az ingatlan tehermentes, egy tulajdonosa van. Karbantartása folyamatos, a jelenlegi bérlő 2013-év óta határozatlan idejű bérleti szerződéssel bérli az üzlethelyiséget.

Az ingatlan akár önállóan is megvásárolható, de lehetőség van a teljes földszint - 56,44 nm, 96,5 nm illetve 36,4 nm, összesen 190 négyzetméter - tulajdonjogának megszerzésére és további hasznosítására is!

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon, több kép valamint ingatlan videó is segíti Önt a választásban!
Az ár IRÁNYÁR, tegyen rá ajánlatot!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 31 400 000 Ft
Méret: 56 négyzetméter
Azonosító: 11186926
Emelet: Földszint
Jelleg: iroda