Eladó lakás Zalaegerszeg, Belváros, 25 000 000 Ft

Leírás

Zalaegerszeg belvárosában a legbiztonságosabbnak tekinthető helyen kínálok megvételre egy első emeleti, 44 négyzetméteres kislakást.
Az ingatlan megvásárolható jelenlegi, felújítást igénylő állapotában is, de a mindössze két hónapnyi időt igénylő teljeskörű felújítást követően is, mely kiterjed a lépcsőházra is.
A lakás jelenlegi ára a pillanatnyi állapotra vonatkozik, A TELJESKÖRŰ FELÚJÍTÁST KÖVETŐEN AZ INGATLAN 35.000.000.- Millió forintos IRÁNYÁRON LESZ MEGVÁSÁROLHATÓ!

Jelenlegi állapotában az ingatlan nagy belmagassággal rendelkezik, egy szoba, konyha-étkező, közlekedő illetve fürdőszoba található benne.
A tervezett felújításról ötletadó látványtervek készültek, amennyiben megállapodás történik, az új tulajdonos elképzelései is megvalósíthatóak lesznek a lakásban.
Az ingatlan tökéletes elhelyezkedésű, akár lakásnak, akár irodának, rendelőnek is megfelelő lehet. Pillanatok alatt elérhető minden üzlet, kórház, tömegközlekedés. Parkolási lehetőség a ház előtt, annak közelében is lehetséges, de a lakáshoz tartozik egy - jelenleg még közös használatú, de felosztás alatt lévő, a felosztást követően lakásonként 100 m2 területű-, nagyméretű udvar, melyet kizárólag a lakók használhatnak, ahol garázsok kialakítására valamint ingyenes parkolásra is van lehetőség.
Az ingatlan tovább bővíthető a hozzá tartozó 30 négyzetméteres tetőtérben!

A lakás tulajdoni viszonyai rendezettek, egy tulajdonosa van, per- és tehermentes!
jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon, ahol ingatlanvideó és több kép is segíti Önt a választásban! Az ár irányár, tegyen rá ajánlatot!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Lakás részletei

Ár: 25 000 000 Ft
Méret: 44 négyzetméter
Azonosító: 11198317
Városrész: Belváros
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Ingatlan állapota: Felújítandó
Kilátás: utcai
Egész szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Lift
  • Kertkapcsolat
  • Tároló
  • Kocsibeálló