Eladó lakás Zalaegerszeg, Kertváros, 26 800 000 Ft

Leírás

Megvételre kínálok egy 57 négyzetméteres, kétszobás, erkélyes, negyedik emeleti, Nyugati fekvésű lakást Zalaegerszeg Kertvárosában, egy négyemeletes, tégla építésű házban.
A lakás teljes körűen, igényesen felújított, a társasház kívülről 15 cm vastag Nikecell hőszigeteléssel ellátott, a kisebbik szoba külső határoló falai ezenkívül belülről plusz 5cm hőszigeteléssel ellátottak, valamint szigetelt és gipszkartonozott a mennyezete is.
A további komfortérzetet klíma szolgálja.
A villany- és vízvezetékek cserélve lettek, a szennyvízcsövek is újak.
A szobákban modern műanyag ablakok vannak, osztott redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak.
Az egyedi konyhabútorral felszerelt elegáns, ugyanakkor fiatalos konyha gépesített, 3D hatású csempeborítás fedi a falakat.
Minden helyiség külön áramkörön fut.
A kémény bélelt, így lehetőség van egyedi gázcirkó kazán bekötésére, központi fűtési rendszer kialakítására. Jelenleg viszonylag új, mindössze 3 éves konvektorok biztosítják a meleget.
Az erkély tágas, a szemközti zöld dombokra nyújt kellemes panorámát.

A lakáshoz ritka lehetőségként garázs is vásárolható, ennek ára 6 millió forint, de ez nem része az eladási árnak, az eladása külön megállapodás alapján történik, amennyiben a kedves vevő szeretné megvásárolni.

A lakás akár bútorozottan is eladó értékegyeztetést követően!

Parkolni a ház körül számos helyen - díjmentesen - lehetséges. A lakás kiváló elhelyezkedésének köszönhetően a környék nyugodt, biztonságos, szinte karnyújtásnyira található orvos, gyógyszertár, üzletek, közoktatási intézmények, a buszmegálló pár méternyire van a háztól.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon, több kép valamint ingatlanvideó is segíti Önt a választásban!
Az ár IRÁNYÁR, tegyen rá ajánlatot!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, teljes körű hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Lakás részletei

Ár: 26 800 000 Ft
Méret: 57 négyzetméter
Azonosító: 11297480
Városrész: Kertváros
Erkély mérete: 4.00 négyzetméter
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Ingatlan állapota: Kitűnő
Kilátás: utcai
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Lift
  • Kertkapcsolat
  • Tároló
  • Kocsibeálló