Eladó telek/földterület Körösnagyharsány 13 900 000 Ft

Leírás

Békés megye északkeleti sarkában, a magyar-román határtól 1,5 kilométerre, Nagyváradtól 23 kilométerre találjuk Körösnagyharsány települést, természetföldrajzi szempontból a Kis-Sárrét északkeleti peremén, a Sebes-Körös bal partján fekszik.

A község frekventált részén, közvetlenül a belterület mellett kínálom megvételre ezt a majd' 7 hektáros ingatlant. A terület egy helyrajzi számon nyilvántartott, egy tulajdonosa van, tehermentes!
A villany-, víz-, és gázközmű közvetlenül az utcáról elérhetőek, a terület jó minőségű aszfaltos úton megközelíthető.

Telekkönyvi besorolása: legelő - 3 562 nm, kivett vízállás - 36 607 nm, erdő - 28 966 nm.
A Rendezési Tervben Turizmus fejlesztési területként nyilvántartott.
Beépíthetőség: 20%.
Építési övezet: K-Tur
Beépítés módja: szabadon álló
Maximális építménymagasság: 6 m
Legkisebb zöldfelület: 70%.

Az elmúlt években egy nagyjából 3 000 nm-es rész feltöltésre került, ami kedvező alapot nyújt egy esetleges építkezéshez. Egy körülbelül 4 000 nm-es területen 4-5 éves erdő található nyárfákkal, fűzfákkal, a többi erdős területen a fásítási program még nem lezárt.

Befektetőknek, üzleti-turisztikai célból is tökéletes választás lehet az ingatlan, hisz' a környék idegenforgalmi látnivalói (a teljesség igénye nélkül: Biharugrai-halastavak, Madárvárta, Natura 2000 különleges természetmegőrzési és madárvédelmi területek, a romániai Bihar-hegység) mind pár percen belül elérhetőek.

Adott a lehetőség akár horgásztó kialakítására is, hiszen a vízkormányzási lehetőség adott hozzá, de akár napelem telepítés céljából is nagyszerű befektetés, mert a terület közvetlen közelében elérhető a 380 V feszültség, trafóval.

A jövőben várhatóan Románia is csatlakozni fog a Schengeni övezethez, ezt követően a lehetőségek megtöbbszöröződnek, az ingatlan értéke is emelkedhet.

Az ár irányár! Jöjjön el, nézze meg, és tegyen rá ajánlatot!
Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!
Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Telek/földterület részletei

Ár: 13 900 000 Ft
Méret: 69 135 Négyzetméter
Azonosító: 11246141
Telek: 69135 Négyzetméter