Eladó telek/földterület Salomvár 3 000 000 Ft

Leírás

Megvételre ajánlok Salomváron - Zalaegerszegtől 15, Zalalövőtől 6 km távolságra - egy kiváló adottságokkal rendelkező, 1098 négyzetméteres, összközműves építési telket.
Salomvár a Zala folyó mellett fekszik, a telek egy pár éve nyitott új, fejlődő utcában helyezkedik el. A környéken szellősen helyezkednek el az újabb építésű házak. Enyhén lejt a telek, a panoráma tipikusan zalai, gyönyörű, zöldellő dombokkal körülvett a környezet.
Ajánlom mindazoknak a telket, akik új otthonukat tervezik egy város elérhető közelében, de a vidék nyugalmára vágyva. A közelben horgászási lehetőség illetve végig a Zala folyó mellett húzódó, kiépített bicikliút található.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Telek/földterület részletei

Ár: 3 000 000 Ft
Méret: 1 098 Négyzetméter
Azonosító: 10379694
Telek: 1098 Négyzetméter